Ünye’deki Öğrencilerden İhtiyaç Sahiplerine Anlamlı Destek

Ünye’deki Kaledere İlkokulu öğrencileri, velilerinin desteğiyle topladıkları harçlıkları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla Ünye Belediyesi Aşevi’ne bağışladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, öğrencilerin bu değerli davranışını takdir etti. Okul Müdürü Ertan Gül, projenin Milli Eğitim Bakanlığı destekli olduğunu belirtti.

Ünye'deki Kaledere İlkokulu öğrencileri, velilerinin desteğiyle topladıkları harçlıkları ihtiyaç sahiplerine

Ordu’nun Ünye ilçesindeki ilkokul öğrencileri, ailelerinin yardımlarıyla biriktirdikleri harçlıkları, ihtiyaç sahibi ailelerin yemek ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ünye Belediyesi Aşevi’ne bağışladı.

Kaledere İlkokulu öğrencileri, Okul Müdürü Ertan Gül ve öğretmenleri eşliğinde Aşevi’ni ziyaret ederek, topladıkları bağışı Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya sundu.

Başkan Tavlı, öğrencilerin bu anlamlı davranışından dolayı duygulandığını belirterek, “Sizi bu değerlerle büyüten aileler ve öğretmenler için minnettarız. Öğrencilerimizin bu tür olgun davranışları, geleceğimizin teminatı olduklarını gösteriyor. Bu projeye katıldığınız için sizi tebrik ediyorum,” dedi.

Okul Müdürü Ertan Gül, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın Okul-Veli İşbirliği ile Güçlü Bağlar Projesi çerçevesinde çocuklarımız bu sosyal sorumluluk görevini üstlendiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

Öğrencilerden Zeren Emirosmanoğlu, projenin detaylarını aktararak, “İhtiyaç sahiplerine kuru gıda ve para yardımında bulunduk. Bizi burada ağırladığınız için teşekkür ediyoruz,” şeklinde ifade etti.