Uşak'ta Bıçaklı ve Tüfekli Saldırı Olayı

Uşak'ta bir kişinin bıçak ve pompalı tüfekle ağır yaralandığı olayda, gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Olay, Sarayaltı Mahallesi Birinci Yeni Oymak Sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Y.Y. (33) ile E.E. (20) ve E.Y.T. (24) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Y.Y., bıçak darbesiyle ve pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, yaralı Y.Y. sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, E.E. ve E.Y.T.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin ifadelerinde, Y.Y.'yi bıçaklamadıklarını ve pompalı tüfekle ateş açmadıklarını belirttikleri öğrenildi.

Öte yandan, Y.Y.'nin Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: RSS