Manisa'da Hayvan Bakıcısı Engin Gel'in Ölümü
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir ahırda hayvan bakıcılığı yapan 64 yaşındaki Engin Gel, çalıştığı yerin bahçesinde hareketsiz halde bulundu.
Olay, Albayrak Mahallesi Ova Yolu mevkiinde yaşandı. Gel'in yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Engin Gel'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri, hadiseye dair detaylı bir araştırma gerçekleştirdi. Engin Gel'in kesin ölüm nedeni için cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yakınları, acı haberi aldıktan sonra olay yerinde büyük bir üzüntü yaşadı. Turgutlu Emniyet Müdürlüğü, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla soruşturma başlattı.





