Yüksel Kepenek'ten Açıklama

DENİZLİ (İHA) - CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, son günlerdeki siyasal gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kepenek, “Yaşanan gelişmeler, mutlak butlan kararı sonrasında yaptığımız değerlendirmenin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Doğru Yolda Devam Ediyoruz

Honaz Belediye Başkanı, İlçe Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği basın açıklamasında o gün yaşanan süreci açıkça ifade ettiklerini vurguladı. Kepenek, “Aradan geçen zamanda yaşanan gelişmeler, o gün yaptığımız değerlendirmenin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. Biz o gün hangi noktadaysak, bugün de aynı noktadayız” şeklinde konuştu.

Çalışmalar Devam Edecek

Kepenek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak ülkemiz, milletimiz ve Honaz için aynı inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı