Kılıçdaroğlu, 3 yıl aradan sonra TBMM'de konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 3 yıl aradan sonra yaptığı bu konuşmada, “Türkiye'yi yeniden aydınlık, huzur içinde yaşayan bir Türkiye yapacağız. Bunun sözünü ben veriyorum. Hep beraber yapacağız” dedi.

Partililerden Destek

Destek için toplantıya katılan partililer, Kılıçdaroğlu'na kürsüye çıktığı sırada karanfil atarak destek verdiler. Kılıçdaroğlu, umudunun halk olduğunu dile getirerek, ülkenin sorunlarını unutturulan konularla birlikte hatırlatmak gerektiğini vurguladı.

“Bu ülkenin sorunlarını, yeniden hatırlatmak zorundayız” diyen Kılıçdaroğlu, CHP'nin halkın partisinin kimliğini ön plana çıkardı. Ayrıca, “Cumhuriyet Halk Partisi, devlete yön veren bir partidir” ifadelerine yer verdi.

Hedef: Huzur İçinde Bir Türkiye

Kılıçdaroğlu, “Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye özlüyoruz” diyerek, ülkenin içinde bulunduğu sorunları çözmek için mücadele edeceklerini belirtti. Ayrıca, ifade özgürlüğü konusunda da önemli taahhütlerde bulundu.

“Uyuşturucu baronlarıyla da mücadele edeceğiz” diyen Kılıçdaroğlu, siyaset ahlakının önemine dikkat çekerek, yolsuzluk ve hırsızlıkla mücadele edeceklerini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında CHP'nin değerlerini ve halkla olan bağını güçlendireceklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı